Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek? – Andy Griffiths & Terry Denton

Wórd zelf een waanzinnig goede schrijver! Andy Griffiths en Terry Denton, bekend van hun succesvolle reeks De waanzinnige boomhut, hebben nu een creatief zelfschrijfboek voor kinderen geschreven: Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?

Vraag je je soms af waar ideeën vandaan komen en hoe je een verhaal vertelt? Kriebelt het bij jou ook om zelf te schrijven of te tekenen? Wil je weten wat het verhaal is achter de boeken en de personages van Andy en Terry? Als je antwoord bij een van deze vragen JA was, dan is dit echt een boek voor jou!

Als je antwoord bij alle vragen NEE was, dan ben je NIET GOED SNIK! En dan is dit ZEKER WETEN een boek voor jou! Neem stiften, kleurpotloden, pen en papier en verzin de gekste cartoons, de mafste wezens en de ongelooflijkste verhalen!

Titel: Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?
Auteur: Andy Griffiths & Terry Denton
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401438353
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut: Het doeboek – Andy Griffiths, Terry Denton & Jill Griffiths
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen – Andy Griffiths en Terry Denton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>