De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen – Andy Griffiths en Terry Denton

Een graphic novel die duizelingwekkend is en vol waanzinnige fantasie zit. Wat kan er eigenlijk niet in dit verhaal?

Een boomhut van 13 verdiepingen. Daar wonen Andy en Terry. Alles wat je maar kan bedenken en nog meer is gerstopt in de 13 verdiepingen grote boomhut. Bijvoorbeeld een bowlingbaan, een doorzichtig zwembad, een aquarium vol met mensenetende haaien, slingerlianen en een geheim ondergronds laboratorium. Andy en Terry moeten een leesboek schrijven, deadline is morgen!

Er was eens oojt
De titel is makkelijk. Maar dan moet het nog geschreven worden. En dat schiet niet op. Want in een boomhut met 13 verdiepingen is nogal veel te doen. Er gebeurt van alles met vliegende katten, zeeapen, een zeemonster, een zeemeermin, nog meer zeeapen, popcornmachines, limonadefonteinen, grote bananen, superpinkie. met boergas gevulde kauwgombubbels en dan nog heel veel andere dingen. Of ze hun werk op tijd af hebben, dat wordt dus nog spannend.

Waanzinnig
Waanzinnig veel gebeurt er, waanzinnig veel cartoons met waanzinnig veel humor erin. Waanzinnig veel fantasie, of misschien beter gezegd fanta. Het leest waanzinnig snel, waarschijnlijk door de vele illustraties. Deze waanzinnige fantasieexplosie is perfect voor de niet zo snelle lezers, en de lezers die eigenlijk niet zo waanzinnig van lezen houden.

Titel: De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen
Serie en deel: De waanzinnige boomhut 1
Auteurs: Andy Griffiths & Terry Denton
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401409322
Voor kinderen vanaf 8/9 jaar.

Lees ook:De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut: Het doeboek – Andy Griffiths, Terry Denton & Jill Griffiths

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>