De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton

Andy Griffiths en Terry Denton krijgen iedereen aan het lezen door hun combinatie van humor, avontuur en prenten, heel veel prenten. Nu gaat het succes van De waanzinnige boomhutreeks verder met De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen.

De waanzinnige boomhut van Andy en Terry is weer groter geworden! Er zijn 13 nieuwe verdiepingen, met dit keer onder andere een meloenengooi-ruimte, en golvenmaker en een levend Slangen- en- Ladders-spel (met echte Ladders en echte Slangen!).

Maar ook met een wortelkanon met raketontsteking, een Opleidingsinstituut voor Ninjaslakken en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur, en dat is maar goed ook, want Andy en Terry moeten een groot raadsel op zien te lossen – Meneer Grootneus is verdwenen!!!

Andy Griffiths woont in een boomhut van 52 verdiepingen, samen met zijn vriend Terry Denton. Samen maken ze ongelooflijk grappige boeken: Andy schrijft en Terry tekent. Andy en Terry komen allebei uit Australië, en zijn daar beroemd.

Titel: De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen
Serie en deel: De waanzinnige boomhut 4
Auteur: Andy Griffiths & Terry Denton
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401427029
Voor kinderen vanaf 8/9 jaar.

Lees ook:De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut: Het doeboek – Andy Griffiths, Terry Denton & Jill Griffiths
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen – Andy Griffiths en Terry Denton

1 Reacties // Reageer

One thought on “De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton

  1. felice

    ik vind jullie boeken zot goed!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>