Bij de neus genomen – Loes Riphagen

BijDeNeus_Cover_Opzet_01Bij de neus genomen van Loes Riphagen is een vernieuwend en interactief kunstwerk. Op geheel eigen wijze verbeeldt Loes Riphagen het verhaal Het olifantenkind van Rudyard Kipling. 

Kleine Olifant stelt nieuwsgierig vragen aan de dieren in het woud. Als hij iets van de krokodil wil weten, bijt deze hem in zijn korte neus.

Olifant probeert los te komen, maar daardoor rekt zijn snoet uit tot een lange slurf. Olifant is erg verdrietig, maar ontdekt dan de voordelen van zo’n slurf.

Het boek is een prachtig interactief kunstwerk geworden met goudfolie op het omslag. De gestanste pagina’s geven het boek een 3D-uitstraling en het werk werd in pms-kleuren gedrukt en bevat twee uitklappagina’s.

Bij het boek hoort ook een app, waar je gratis toegang tot krijgt als je het boek aanschaft. In het kleurrijke filmpje hieronder zie je hoe Loes Riphagen dit bijzondere boek maakte.

Titel: Bij de neus genomen
Auteur: Loes Riphagen
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026138423
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Knip je eigen beesten – Loes Riphagen
Lees ook:De grootste griezel – Loes Riphagen
Lees ook:De nachtmerries van Loes (Gouden Boekje) – Loes Riphagen
Lees ook:Klassieker: Superheldjes – Loes Riphagen
Lees ook:De gele olifant – Loes Riphagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>