Ervandoor! – Hans Mijnders

Vorig jaar november verdwenen twee Brabantse meiden die ‘er even tussenuit wilden’. Hans Mijnders volgde het nieuws op de voet en besloot om er een boek over te schrijven. Ervandoor! is een hedendaags verhaal geworden over tieners die op zoek zijn naar vrijheid.

Klas 2 van het Hogeland College gaat op werkweek naar Limburg. Luca ziet er erg naar uit om iedere dag met de knappe Fieke op te trekken. Maar de werkweek verloopt heel anders dan hij verwacht.

Tijdens een excursie naar Maastricht blijken Fieke en haar vriendin Kim plotseling spoorloos verdwenen, terwijl ze hun mobieltjes hebben achtergelaten. Dan vindt Luca een brief van de meiden. Hun verdwijning blijkt een vooropgezet plan!

De schoolleiding slaat alarm en schakelt de politie in. Meteen wordt er via social media een opsporingsbericht verspreid. Maar zonder resultaat. Als Luca zelf een aanwijzing vindt, aarzelt hij geen moment. Samen met zijn vriend Herman reist hij Fieke en Kim achterna…

Titel: Ervandoor!
Auteur: Hans Mijnders
Uitgeverij: Columbus
ISBN: 9789085433293
Voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar.

Lees ook:Blut! – Hans Mijnders
Lees ook:De indringster – Hans Mijnders
Lees ook:5 dagen jou – Hans Mijnders
Lees ook:Selfie – Mariëtte Middelbeek
Lees ook:Oppassen – Selma Noort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>