Selfie – Mariëtte Middelbeek

SelfieSelfie is de vijfde jeugdthriller in een succesvolle reeks van Mariëtte Middelbeek. Deze thriller gaat over tieners en het gevaar van social media.

Dolgelukkig is Britt als ze eindelijk op Facebook mag. Natuurlijk maakt ze ook meteen een Instagram-account aan en wanneer ze voor haar verjaardag een Iphone krijgt, is de lol helemaal compleet.

Nu kan ze ook op WhatsApp en op Snapchat. Ze appt er rustig op los met haar vriendinnen en heeft al snel ook heel veel andere vrienden op social media. Eigenlijk vindt ze de wereld op internet veel leuker dan de echte wereld, waarin haar net gescheiden ouders elkaar het leven zuur maken.

In het begin vindt Britt het allemaal geweldig, maar dan komt ze erachter dat er ook een donkere kant zit aan de online wereld. Want niet iedereen heeft goede bedoelingen als ze haar foto liken…

Titel: Selfie
Auteur: Mariëtte Middelbeek
Uitgeverij: Marmer
ISBN: 9789460683138
Voor meisjes vanaf 11 jaar.

Lees ook:Selfie – Kaat De Kock
Lees ook:Heb jij dat ook weleens?
Lees ook:#selfie – Caja Cazemier
Lees ook:Dat heb ik weer!
Lees ook:Het avontuur met het zadel (Britt & Esra 2) – Joke Reijnders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>