Selfie – Mariëtte Middelbeek

Selfie is de vijfde jeugdthriller in een succesvolle reeks van Mariëtte Middelbeek. Deze thriller gaat over tieners en het gevaar van social media.

Dolgelukkig is Britt als ze eindelijk op Facebook mag. Natuurlijk maakt ze ook meteen een Instagram-account aan en wanneer ze voor haar verjaardag een Iphone krijgt, is de lol helemaal compleet.

Nu kan ze ook op WhatsApp en op Snapchat. Ze appt er rustig op los met haar vriendinnen en heeft al snel ook heel veel andere vrienden op social media. Eigenlijk vindt ze de wereld op internet veel leuker dan de echte wereld, waarin haar net gescheiden ouders elkaar het leven zuur maken.

In het begin vindt Britt het allemaal geweldig, maar dan komt ze erachter dat er ook een donkere kant zit aan de online wereld. Want niet iedereen heeft goede bedoelingen als ze haar foto liken…

Titel: Selfie
Auteur: Mariëtte Middelbeek
Uitgeverij: Marmer
ISBN: 9789460683138
Voor meisjes vanaf 11 jaar.

Lees ook:3 in 1 Zomeromnibus – Mariëtte Middelbeek
Lees ook:Selfie – Kaat De Kock
Lees ook:Dat heb ik weer! – Carry Slee
Lees ook:#selfie – Caja Cazemier
Lees ook:Dat heb ik weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>