Oppassen – Selma Noort

Als je oppaskind wordt ontvoerd… Oppassen is het nieuwe, razendspannende jeugdboek van Selma Noort voor kinderen vanaf 10 jaar.

Midden in mijn verhaal staat Luca ineens op van het bankje en kijkt zoekend om zich heen. ‘Sammie?’ roept hij. Ik hoor schrik en ongerustheid in zijn stem. Sammie moet in de buurt zijn. Een minuut geleden scharrelde hij nog met zijn kiepautootje tussen de herfstbladeren. Hij is pas twee. Een kind van twee kan niet ver weg zijn.

Nina en haar broer Luca hebben beloofd om op elkaar te passen als hun ouders het weekeinde naar Parijs zijn. Maar dan is er opeens ook oppas voor Sammie, Luca’s oppaskind, nodig. Nina besluit met Luca mee te gaan. Twee dagen en nachten van huis… Wat kan er nou helemaal gebeuren?

Titel: Oppassen
Auteur: Selma Noort
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873141
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Stiefkind – Selma Noort
Lees ook:De zee kwam door de brievenbus – Selma Noort
Lees ook:Afkoelen – Selma Noort
Lees ook:Sammie in de herfst – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Ervandoor! – Hans Mijnders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>