Het orakel Yoda – Tom Angleberger

Het orakel YodaDe hoofdvraag is: Is Origami Yoda echt? Nou, natuurlijk is hij echt. Het is een echte vingerpop gemaakt van echt papier. Maar ik bedoel: is hij ECHT? Of is hij nep en heeft hij ons op school allemaal voor de gek gehouden?

Eigenlijk is Dennis een enorme loser. Hij draagt een maand lang hetzelfde T-shirt en wil dat iedereen hem aanspreekt met Kapitein Dennis. Maar dan komt hij naar school met een Origami Yoda-vingerpop! Deze is net zo Yedi-wijs als de echte Yoda.

Origami Yoda voorspelt de toekomst en hij geeft tips in netelige situaties. En wat nou het allergekste is: zijn tips werken. Dus staat iedereen in de rij om zijn advies te vragen. Maar KAN dat eigenlijk wel? Wat is er aan de hand? Tommy gaat op onderzoek uit…

Achterin het boek staat een handleiding voor het vouwen van een Yoda en en verwijzingen naar YouTube-filmpjes met voorbeelden.

Titel: Het orakel Yoda
Auteur: Tom Angleberger
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026134104
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Echte vrienden – Salina Yoon
Lees ook:Zoek het uit! Het Klokhuisboek over onderzoek – Edda Heinsman
Lees ook:Mij niet gezien (De loserlijst 4) – H.N. Kowitt
Lees ook:Het grote boek van Haas, een veelzijdig voorleesboek
Lees ook:Afgang (De loserlijst 3) – H.N. Kowitt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>