Mij niet gezien (De loserlijst 4) – H.N. Kowitt

Mij niet gezien is het vierde deel in de zeer succesvolle en grappige graphicnovelserie De loserlijst van H.N. Kowitt. Met in de hoofdrol Dennis Koning, de koning der losers.

Op school vindt een verplicht worsteltoernooi plaats; Dennis ziet zich al in het ziekenhuis liggen. De enige manier om eronderuit te komen is klassenvertegenwoordiger worden. Maar ja, wil hij dat wel echt? Want echt: klassenvertegenwoordiger = grootste loser aller tijden…

Gelukkig stelt Chantal zich ook kandidaat; Dennis’ redding, maar niet voor lang: Chantal trekt zich terug. Nu heeft Dennis twee problemen: hoe voorkomt hij een worstelfiasco, en hoe krijgt hij het voor elkaar niet verkozen te worden?

H.N. Kowitt schreef meer dan veertig kinderboeken. Ze tekent heel graag dingen die ze leuk vindt. Ze woont en werkt in New York. Als ze niet schrijft, fietst ze graag en bezoekt ze vlooienmarkten.

Titel: Mij niet gezien
Serie en deel: De loserlijst 4
Auteur: H.N. Kowitt
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026144318
Voor kinderen vanaf 11 jaar.

Lees ook:Afgang (De loserlijst 3) – H.N. Kowitt
Lees ook:Wraak (De loserlijst 2) – H.N. Kowitt
Lees ook:Heel veel meiden op de Girlsfair!
Lees ook:Niemandsdochters – Annie van Gansewinkel
Lees ook:De brief voor de Koning II in de maak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>