De kleine dikke Barbapapa – Annette Tison

De kleine dikke barbapapaBij de familie Barbapapa, kom op bezoek bij Barbapapa, kunnen wat ze willen worden, dun, dik of rond, kort, vierkant, lang. Er is een Barbapapa, Barbamama, Barbabenno, Barbabella, Barbabientje, Barbaborre, Barbabob, Barbabee, Barbalala!

Zo gaat het liedje van de Barbapapa serie. Barbapapa is al jaren een groot succes en nog steeds op televisie. Onlangs verscheen De kleine dikke Barbapapa bij Uitgeverij Gottmer, een mooie verzamelbundel met maar liefst twaalf prentenboekverhalen over Barbapapa en zijn grote familie.

Barbapapa is al tientallen jaren een groot succes. Duizenden kinderen zijn verslaafd geraakt aan deze veelkleurige en veelvormige familie.

Voor iedereen die maar niet genoeg kan krijgen van de bijzondere en grote familie is deze dikke verzamelbundel met maar liefst twaalf prentenboekverhalen een absolute aanrader!

Barbapapa

Titel: De kleine dikke Barbapapa
Auteur: Annette Tison
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025756499
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Kom op bezoek bij Barbapapa!
Lees ook:De dikke Boer Boris (met DVD) – Ted van Lieshout
Lees ook:Daar heb je Anton! Vijf verhalen in een boek – Ole Könnecke
Lees ook:Kleine IJsbeer – Hans de Beer
Lees ook:Raar maar waar: Verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>