De dikke Boer Boris (met DVD) – Ted van Lieshout

Hoera! De populairste boer van het land bestaat al vijf jaar. Dit lustrum wordt gevierd met een feestelijke verzamelbundel die je niet wilt missen! De dikke Boer Boris telt drie prentenboeken én als hoogtepunt een speciale DVD met echte Boer Boris-animaties en het ijzersterke Boer Boris-lied. 

Het is alweer vijf jaar geleden dat het eerste prentenboek over de populairste boer van het land (in ieder geval onder kleuters) verscheen. Of moeten we zeggen: nog maar vijf jaar geleden? Want na meer dan 150.000 verkochte exemplaren, een Vlag en Wimpel van de Griffeljury, de bekroning tot Prentenboek van het Jaar 2015 én een selectie als Kerntitel van de afgelopen Kinderboekenweek is Boer Boris nu al niet meer weg te denken uit het prentenboekenlandschap.

Vijf jaar, acht prentenboeken en twee kartonboekjes verder heeft Uitgeverij Gottmer de grote stap gezet om de verhalen te laten animeren. Als verjaardagscadeau hebben we voor één keer een verzamelbundel samengesteld van drie prentenboeken. Op de bijgeleverde dvd, verrijkt met een ijzersterke Boer Borissong, zijn ze volledig geanimeerd.

Titel: De dikke Boer Boris
Auteur: Ted van Lieshout
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025766856
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Boer Boris en de eieren – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar zee – Ted van Lieshout en Philip Hopman
Lees ook:De A van Appel en de B van Boer Boris – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris zoekt de verschillen & Boer Boris telt schaapjes – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar de markt – Ted van Lieshout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>