Heb jij deze hunk al gezien in de bioscoop?

Heb jij die leuke hunk Ben Barnes in de film De kronienken van Narnia – Prins Caspian al gezien? Ik wel… wat een lekker ding zeg. WOW! De film was natuurlijk ook heel erg leuk en spannend. Ik neem het boek mee op vakantie. Dan kan ik alle zeven delen in een keer uitlezen. Lekker onder de warme zonnestralen en helemaal opgaan in het verhaal. Beetje wegdromen;-)

In Prins Caspian beleven de vier kinderen weer een spannend avontuur.

Ze keren terug naar het land Narnia waar prins Caspian zijn plaats op de troon moet innemen. Prins Caspian moet zich echter verschuilen voor zijn oom Miraz, want hij wil Caspian liever dood hebben. Miraz wil dat zijn zoon op de troon komt in plaats van de prins. Zal het de vier kinderen lukken om te zorgen dat prins Caspian op de troon komt?

Wil je de trailer bekijken? Klik dan hier! Of de soundtrack van de film horen? Het is echt een heel mooi nummer! Klik hier.

Lees ook:Vind jij dit een mooi nummer?
Lees ook:Prins Caspian in de bioscoop
Lees ook:Knappe prins te zien op DVD
Lees ook:Prins Caspian filmeditie
Lees ook:Toch derde Narnia-film

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Heb jij deze hunk al gezien in de bioscoop?

  1. Deniceee

    lijkt me echt een superleuke film :)

      /   Reply  / 
  2. fransisca

    winnen = binnen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>