Prins Caspian filmeditie

Het boek bij de film!! Prins Caspian bevat een katern met 8 pagina’s foto’s uit de film inclusief gratis dvd met vele Narnia extra’s.

De vier Pevensie kinderen denken vaak met weemoed terug aan de dagen dat zij in Narnia als koningen en koninginnen regeerden. Ze staan op een Engels station te wachten op de trein die hen terug naar hun kostschool zal brengen, als zij het bulderende geluid horen van de magische hoorn.

 

De kinderen denken dat hun droom werkelijkheid wordt als ze ontdekken dat ze weer terug zijn in Narnia. Maar ze komen er al snel achter dat er iets niet klopt. Hun kasteel, Cair Paravel is een ruïne en de bomen spreken ook niet meer?!Opnieuw zullen de kinderen een beroep moeten doen op de inwoners van Narnia om hen te helpen om de orde te herstellen in hun geliefde land. Samen met Prins Caspian binden ze de strijd aan tegen de boosaardige koning Miraz en zijn trawanten.

 

Een spannend boek en zeer mooi geschreven door C.S. Lewis. Hij neemt je mee naar de wereld van Narnia op een meeslepende manier. Ik heb bijna alle zeven boeken van Narnia in mijn vakantie gelezen. En ik vind Prins Caspian toch wel een van de leukste en mooiste boeken!

Hebben jullie de film al gezien? Of het boek gelezen? Wat vonden jullie leuker? Je kunt hieronder een reactie achter laten:-)

Lees ook:

- Heb jij deze hunk al gezien in de bioscoop?
- Vind jij dit een mooi nummer?
- Prins Caspian

 

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Prins Caspian in de bioscoop
Lees ook:Heb jij deze hunk al gezien in de bioscoop?
Lees ook:Vind jij dit een mooi nummer?
Lees ook:Toch derde Narnia-film
Lees ook:Knappe prins te zien op DVD

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Prins Caspian filmeditie

 1. Tom

  Leuke recensie!

  Klinkt zo goed dat ik ook maar eens ga kijken of ik de film kan bemachtigen, en anders het boek ga lezen! En dat terwijl ik zelden boeken lees….

  Meid, succes met je blog verder!

    /   Reply  / 
 2. Deniceee

  ik ga naar de film..
  dan laat ik nog wel een reaktie achter met hoe die was..
  maar het boek lijkt me ook superleuk ;)
  xx

    /   Reply  / 
 3. jens mertens

  t’s een megafilm
  maar het is soms wat ver gezocht
  ik hoop op een volgende

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>