Vind jij dit een mooi nummer?

De soundtrack van De kronieken van Narnia – Prins Caspian wordt gezongen door Regina Spektor. De titel van het nummer luidt: The call. Het is een heel mooi, rustig nummer. Ik zou zeggen, beoordeel zelf!

In Prins Caspian beleven de vier kinderen weer een spannend avontuur. Ze keren terug naar het land Narnia waar prins Caspian zijn plaats op de troon moet innemen. Prins Caspian moet zich echter verschuilen voor zijn oom Miraz, want hij wil Caspian liever dood hebben. Miraz wil dat zijn zoon op de troon komt in plaats van de prins. Zal het de vier kinderen lukken om te zorgen dat prins Caspian op de troon komt?

Bekijk ook de trailer!

Hieronder kun je de soundtrack beluisteren:-)

Lees ook:Heb jij deze hunk al gezien in de bioscoop?
Lees ook:Prins Caspian in de bioscoop
Lees ook:Knappe prins te zien op DVD
Lees ook:Prins Caspian filmeditie
Lees ook:Avontuurlijke trailer The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>