Stripboek naar aanleiding van Megamind: Superschurk

Naar aanleiding van de film Megamind: Superschurk is er een online stripboek verschenen. Je kunt het stripboek hier lezen. Lees hieronder waar Megamind over gaat en bekijk de filmtrailer.

Het verhaal:
Schurk en genie Megamind creëert een nieuwe superheld wanneer hij per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man uitschakelt, maar is veel sterker en gemener dan zichzelf. De briljante, duivelse superschurk Megamind probeert al 20 jaar om de macht op aarde in handen te krijgen, maar zijn aartsvijand, de superheld Metro Man, weet dat elke keer te voorkomen. Plotseling, wanneer Megamind weer bezig is met een van zijn slechte plannen, brengt hij Metro Man per ongeluk om het leven. Nu zit hij opeens zonder vijand.
Uit pure wanhoop besluit het kwade genie een nieuwe superrivaal te creëren. Deze is groter, beter en sterker dan Metro Man ooit was. Maar deze nieuwe held begint al gauw zijn eigen oorlog om de wereld te vernietigen.
Megamind staat nu voor een lastige keus: Kan hij zijn eigen duivelse creatie wel verslaan? Kan de slimste en slechtste man ter wereld nu eindelijk eens iets goeds doen en de held worden van zijn eigen verhaal?

Lees ook:Mijn broer is een superheld – David Solomons
Lees ook:Het Buurman & Buurman Stripboek: Favorieten – Kees Prins
Lees ook:Maskers af! (Antboy 3) – Kenneth Bøgh Andersen
Lees ook:Het leuke weetjes stripboek – Philip Ardagh
Lees ook:Liefdesverhaal in Auschwitz in een stripboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>