Mijn broer is een superheld – David Solomons

‘Mijn broer is een superheld. Ik had er ook een kunnen zijn, maar ik moest zo nodig plassen…’ Dit lees je op de cover van het boek van David Solomons met het ijzersterke thema superhelden.

De 11-jarige stripboek-liefhebber Luuk is met zijn broer Zach in hun boomhut aan het spelen als hij even naar binnen moet om te plassen. Grote fout! Want terwijl Luuk weg is, komt er een buitenaards wezen langs dat zijn broer (die zelfs nog nooit een stripboek heeft aangeraakt) superkrachten geeft.

En dat niet alleen, Zach krijgt ook nog eens de opdracht de wereld te redden! Luuk baalt enorm – híj had de superheld moeten zijn.

Als Zach gekidnapt wordt door zijn aartsrivaal, krijgt Luuk alsnog de kans om de wereld te redden. Maar dan blijkt dat de superheld uithangen een stuk moeilijker is dan Luuk had gedacht…

Mijn broer is een superheld is het spannende en hilarische kinderboekdebuut van de Britse scenarioschrijver David Solomons. Het is een echt leesboek dat net zo soepel leest als een strip.

Titel: Mijn broer is een superheld
Auteur: David Solomons
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025760281
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Mijn oma is een superheld – Marloes van Loon
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is lente! – Ruth Wielockx
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is zomer! – Ruth Wielockx
Lees ook:Avonturen van een superloser – Tim Collins
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is herfst! – Ruth Wielockx

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>