YAboeken steunt dance4life en Marieke Hofstede! Jij ook?

Dance4lifedance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. En dat is hard nodig! Wereldwijd leven ruim 33 miljoen mensen met deze ziekte en dagelijks sterven duizenden mensen aan de gevolgen van aids. Nog steeds raken elke dag 7400 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert daarom juist jongeren om in actie te komen!
dance4life Nederland is de jongerencampagne van STOP AIDS NOW!

Marieke Hofstede
Marieke heeft zich ingeschreven voor World of Difference. Dit programma van de Vodafone Netherlands Foundation geeft 5 mensen de kans hun droombaan te winnen bij een goed doel in binnen- of buitenland. Marieke heeft zich aangemeld voor de baan als Brand Manager van dance4life in Mexico, Argentinië en Colombia.
Als kind werd Marieke al wereldverbeteraar genoemd en op 23-jarige leeftijd vindt zij het tijd om iets met deze voorspelling te doen. Haar opleiding, ervaring, kennis van de Spaanse taal en cultuur en persoonlijke interesses in dans en muziek wil zij gebruiken om niet alleen haar wereld op zijn kop te zetten, maar ook die van een ander. “Het is een langekoesterde droom om eens iets meer te doen in dit leven en mensen te helpen. Ik wil genieten van dit leven, maar dit wil ik niet alleen doen,” aldus Marieke.

Ideeën
Marieke heeft ook al goede ideeën om een wereld van verschil te maken. Zo vindt zij dat voorlichting het begin is om AIDS en HIV terug te dringen. Hoewel dit niet het uiteindelijke verschil maakt. Volgens Marieke moeten kinderen bewust zijn van de mogelijkheden die zij hebben als ze leven zonder HIV en AIDS. Zij zegt: “Er moet gewerkt worden aan voorlichting, kennis, bewustzijn, controle, samenhorigheid en passies. Samenhorigheid en passies kunnen het verschil maken om kinderen in te laten zien hoe mooi het leven kan zijn als je gezond bent.”

Steun Marieke
Wil jij Marieke steunen en de wereld gezonder maken? Stem dan op haar!

Support dance4life
Wil jij dance4life supporten? Dat kan o.a. met een eenmalige donatie. SMS DANCE NAAR 4333* en kijk op de website voor meer informatie.

*Deze sms kost eenmalig € 1.50 en is geen abonnementsdienst

Lees ook:Chanda’s geheim
Lees ook:In opstand – Marieke Veringa, Jen Minkman & Lis Lucassen
Lees ook:Stories for Music for Life
Lees ook:Mijn eerste doeboek – An Debaene & Marieke Claessens
Lees ook:Evermore – de onsterfelijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>