Mijn eerste doeboek – An Debaene & Marieke Claessens

Voor jonge kinderen is de wereld één grote ontdekking. Elke dag leren ze nieuwe kleuren, vormen, letters, cijfers, dieren, voertuigen… En dit boek helpt hen op weg!

Mijn eerste doeboek is opgebouwd uit 11 thema’s. Per thema vind je een grote illustratie in het boek en 11 bijpassende kaartjes. In de bijlage krijg je ideeën aangereikt van wat je met het boek en met de kaartjes kunt doen.

Al spelenderwijs leren kinderen zo nieuwe woordjes en trainen ze hun geheugen. Ze moeten zoeken, vergelijken, aanwijzen, maar leren ook grappige versjes en krijgen uitdagende doe-opdrachten.

Van makkelijk naar moeilijk groeit dit boek mee met het niveau van het kind. Het blijft hen ondersteunen en stimuleren bij hun ontdekkingstocht.

An Debaene & Marieke Claessens werkten samen dit unieke doeboek uit. Ideaal voor uren kijk-, speel- en leerplezier zowel thuis als in de klas! Met aantrekkelijke illustraties van Marjolein Pottie.

Titel: Mijn eerste doeboek
Auteur: An Debaene & Marieke Claessens
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789059085046
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Mijn stoere ontdekboek – Marieke ten Berge
Lees ook:Samen ben je niet alleen (Lotte & Roos 2) – Marieke Smithuis
Lees ook:Vos en Haas doeboek – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Het grote Dikkie Dik-doeboek – Jet Boeke
Lees ook:Mijn eerste grote weetjesboek – Larousse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>