Stories for Music for Life

stories_for_lifeJoke van Leeuwen en Bart Moeyaert hebben, samen met zeven andere auteurs, een kort verhaal geschreven, waarvan de opbrengst naar Music for life gaat.

Negen auteurs tegen malaria
Op de laatste dag van de Boekenbeurs in Antwerpen stelden Boek.be, de Vlaamse Boekverkopersbond (VBB) en de Vlaamse Auteursvereniging (VAV) hun bijdrage voor voor Music For Life. Stories For Life is een kortverhalenbundel van negen markante Vlaamse auteurs: Rachida Lamrabet, Tom Lanoye, Dimitri Leue, Bart Moeyaert, Tom Naegels, Joke van Leeuwen, Margot Vanderstraeten, Dimitri Verhulst en Erik Vlaminck.
Vanaf vandaag 12 november tot 24 december wordt deze unieke verhalenbundel voor 5 euro te koop aangeboden in meer dan 200 Vlaamse boekhandels. De integrale opbrengst de verkoop van Stories For Life gaat naar de Rode Kruis-actie van Music For Life.

Muskietennetten
Ieder jaar in de kerstperiode organiseert Studio Brussel Music For Life, een groot evenement met als inzet een geldinzamelactie voor het goede doel. In enkele jaren tijd is Music For Life uitgegroeid tot een gigantisch evenement dat heel Vlaanderen raakt.
Het boekenvak wilde graag een bijdrage leveren aan dit succesvolle én zinvolle initiatief. Dat Stories For Life tegen 5 euro verkocht wordt, is niet toevallig: met de opbrengst van de actie koopt het Rode Kruis muskietennetten in het kader van de strijd tegen malaria. Het zorgt ook voor de verspreiding en sensibilisering ter plaatse. Een muskietennet kost… 5 euro. Met één boekje kan je dus een mensenleven redden.
Op 24 december overhandigt Boek.be de cheque met de opbrengst van de verkoop van Stories For Life aan Music For Life in het Glazen Huis, dat dit jaar op het Woodrow Wilsowplein staat in Gent-zuid.

[Bron: Villakakelbont]

Lees ook:I ❤ Music (Hartsvriendinnen 5) – Nico De Braeckeleer
Lees ook:Het boekenboek – Mirjam Noorduijn & Veerle Vanden Bosch
Lees ook:Carll Cneut op shortlist Andersen
Lees ook:Expositie Illustraties Joke van Leeuwen
Lees ook:December – Annie M.G. Schmidt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>