My Favorite Notes – Leuk voor nu én voor later

Je leukste vakanties, dromen die je je herinnert, wat je later wilt worden, dingen die je zou doen als je de baas van de wereld was, je lievelingseten en wat je allemaal wilt doen voor een beter milieu… Er zijn zo veel leuke lijstjes te maken. Helemaal als je tegelijkertijd ook mag plakken, knippen, tekenen en scheuren… Goed nieuws: in ‘My Favorite Notes’ mag en kan het allemaal.

My Favorite Notes zijn de nieuwe notitieboekjes voor jongens en meisjes met tientallen voorgedrukte lijstjes die je zelf kunt invullen, zoals: Wat ik later wil worden, mijn favoriete tv-programma’s, mijn mooiste vakantieherinneringen etc. Verder bevat het boekje ruimte voor foto’s, een wereldkaartje en vijf pagina’s Wist je dat-jes? Wist je bijvoorbeeld dat de aarde 4,5 miljard jaar oud was? Een krokodil zijn tong niet kan uitsteken? En er in het Nederlands geen enkel normaal woord op ‘twaalf’ rijmt? Niet alleen leuk voor nu maar helemaal geweldig om terug te lezen als je later groot bent.

My Favorite Notes liggen sinds december in iedere (online) boekhandel en zijn er in vier edities; voor mannen, voor vrouwen, voor jongens en voor meisjes!

Titel: My Favorite Notes
Aantal pagina’s: 128
Verkrijgbaar in iedere boekhandel. Zie ook www.myfavoritenotes.nl


My favorite notes (meisjeseditie)
Thomas Beekman

My favorite notes (jongenseditie)
Thomas Beekman

Lees ook:Suicide Notes
Lees ook:Thomas en de laatste draken (Thomas 1) – Cornelia Funke
Lees ook:Jij bent een kunstenaar: stickerdoeboek – Marta Altés
Lees ook:Zo zijn ouders – Peter Bently
Lees ook:Ik. Notes to my future self – Rhiannon Shove

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>