Ik. Notes to my future self – Rhiannon Shove

Notes to self voor YA: dit wil je later écht teruglezen! Het handige boekje Ik. Notes to my future self van Rhiannon Shove is een soort dagboek waarin je feitjes over je leven kwijt kunt en later nog eens terug kan lezen.

Van welke muziek hield jij toen je op de middelbare school zat? Welk liedje stond er op repeat? Aan wie had jij een ontieglijke hekel? En hoe zag jij de toekomst voor je? Heb jij je leven weleens uitgeschreven in trivia?

Dit boek geeft jongeren de mogelijkheid om op allerlei leuke, grappige en bizarre vragen antwoord te geven én die later nog eens terug te lezen. Ze hoeven met niemands oordeel rekening te houden, dit boek is alleen voor henzelf.

Het is een mooie manier om even stil te staan bij hun leven, maar ook om later nog eens terug te kunnen zien hoe ze er tijdens hun tienerjaren over dachten.

Titel: Ik. Notes to my future self
Auteur: Rhiannon Shove
Uitgeverij: Blossom Books
ISBN: 9789020679960
Voor Young Adults.

Lees ook:My Favorite Notes – Leuk voor nu én voor later
Lees ook:Raad eens hoeveel ik van je hou Knuffelboek – Sam McBratney
Lees ook:Wakker worden, Kleine Zevenslaper! – Sabine Bohlmann
Lees ook:Suicide Notes
Lees ook:Adempauze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>