Naakte Harry Potter in the Deathly Hallows

Radcliffe eerder al naakt op toneel in Equus

Radcliffe eerder al naakt op toneel in Equus

Twee jaar geleden heeft Daniel Radcliffe al eens in zijn blootje op de planken gestaan in het toneelstuk Equus. In de laatste Harry Potterfilms zal hij echter ook tweemaal naakt te zien zijn.

Uit de kleren
Harry Potter, gespeeld door acteur Daniel Radcliffe, trekt het adamspak aan. Voelt hij de hete adem van de succesvolle Twilight-acteur Robert Pattinson in zijn nek? Regisseur David Yates heeft in het Spaanstalige entertainmentmagazine La Vibra laten verstaan dat Harry in de laatste twee films even vaak uit de kleren zal gaan. En dat terwijl hij dat in het originele boek, Harry Potter and the Deathly Hallows, nergens doet.

King’s Cross
De grote schuldige is Voldemort, die de vriendschap tussen Ron en Harry op de proef stelt door beelden te tonen van een naakte Harry samen met Rons vriendinnetje Hermione. Later in de film zal Daniel Radcliffe naakt King’s Cross Station bezoeken.

Twee jaar geleden heeft Daniel Radcliffe al eens in zijn blootje op de planken gestaan in het toneelstuk Equus. In de laatste Harry Potterfilms zal hij echter ook tweemaal naakt te zien zijn.

Lees ook:Brand op de set van Harry Potter 7
Lees ook:Daniel Radcliffe wordt ster op Broadway
Lees ook:Laatste ‘Harry Potter’-films in 3D
Lees ook:Daniel Radcliffe steunt homo-project
Lees ook:Dochters Obama naar Harry Potter-set

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Naakte Harry Potter in the Deathly Hallows

  1. Linda

    Ik vind het eigenlijk nergens op slaan.. Waarom iets doen wat niet nodig is? En ik bedoel maar, er kijken ook kleine kinderen na.. Ik weet zeker dat door dit de leeftijd catogarie opeens omhoog schiet.

      /   Reply  / 
    1. Natasja Storm

      Ja ik vind het ook een beetje stom. Het staat niet eens in het boek! Volgens mij vind Radcliffe het gewoon leuk om uit de kleren te gaan :P

        /   Reply  / 
  2. suus

    komt wel in het boek voor hoor. De eerste keer zal waarschijnlijk zijn wanneer ron het gruzielement probeert te vernietigen en dan ziet hij harry hermelien omhelzen (zoiets). Ze zullen hem wel niet helemaal naakt laten zien, maar gewoon dat je kan zien dat hij wel naakt is. En de tweede keer is op het station Kins’s Cross. Voor degene die het boek hebben gelezen begrijpen wat ik bedoel. En anders moet je het maar even terug lezen. Hij is daar namelijk naakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>