Laatste ‘Harry Potter’-films in 3D

De laatste twee Harry Potter-films zullen in 3D uitkomen. De verfilming van Harry Potter and the deathly hallows gebeurt in twee delen, waarvan het eerste deel later dit jaar in de cinemazalen verschijnt. Dat meldt de Britse krant Daily Mail.

Brilletjes
In de meest recente Harry Potter-film, Harry Potter and the half-blood prince, werden al zo’n 25 minuten in 3D gemaakt, die te zien waren op een Imax-scherm. Het kost zo’n 3,6 miljoen euro om de filmopnames om te zetten in 3D. De firma Warners, die de 3D-versie produceert, ontvangt bovendien een vijf miljoen dollar extra voor het maken van 3D-brilletjes.

Avatar achterna
Harry Potter, met hoofdrolspelers Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson, is niet de enige film die zich, in navolging van de kaskraker Avatar, op de 3D-markt gaat begeven. Zo zullen ook James Bond en Spiderman binnenkort in 3D verschijnen.

[Bron: Villakakelbont]

Lees ook:Première Harry Potter 7 in Spoorwegmuseum
Lees ook:Harry Potter brengt 100 miljoen dollar in het laatje
Lees ook:Naakte Harry Potter in the Deathly Hallows
Lees ook:Daniel Radcliffe wordt ster op Broadway
Lees ook:Steenrijk dankzij Harry Potter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>