IBBY-Vlaanderen organiseert Dick Bruna Dag

Op dinsdag 25 augustus bezoekt IBBY-Vlaanderen het Dick Bruna Huis in Utrecht. We werkten een programma uit voor volwassenen en voor kinderen van 3 tot 7 jaar oud. Niet-IBBY-leden zijn ook welkom!

Op zoek naar het succes van Bruna
Hoe komt het toch dat Bruna’s eenvoud en directe stijl al jarenlang jong en oud bekoort? IBBY-Vlaanderen zoekt het uit op dinsdag 25 augustus tijdens een familie-uitstap naar Utrecht.

Programma
We vertrekken met een bus om 9.30 u in Gent en rond 10.00 u in Antwerpen. Rond 12.00 u arriveren we in Utrecht. Iedereen kan dan vrij lunchen of de stad bezoeken.
Om 13.45 u stipt start in het Centraal Museum een rondleiding voor volwassenen en een (afzonderlijke) rondleiding voor kinderen tussen 3 en 7 jaar doorheen het Dick Bruna Huis. Voor volwassenen volgt na de rondleiding een lezing van de Nederlandse prentenboekenspecialiste Truusje Vrooland-Lob over Bruna; de kinderen bieden we een heuse verkleedworkshop en pannenkoeken aan.
Rond 16.00 u stappen we terug op de IBBY-bus richting Antwerpen-Gent.
Inschrijven
De Dick Bruna Dag kost € 12,50 voor IBBY-leden, € 25,00 voor niet-IBBY-leden en € 5,00 voor kinderen. Geïnteresseerd? De plaatsen zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap. Inschrijven kan tot 14 augustus bij [email protected]. Vermeld in uw mail uw naam en adres; het aantal ingeschreven personen (IBBY-leden, niet-IBBY-leden, kinderen (met leeftijd)) en uw opstapplaats. Uw inschrijving is pas geldig na betaling van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer 746-0004765-60 van Stichting Lezen met vermelding van uw naam en ‘Dick Bruna’.

Lees ook:Afsluiting van de Zomer van Dick Bruna
Lees ook:Jeugdliteratuur in Europees perspectief
Lees ook:Gratis naar Dick Bruna Huis met snor of bloemetjesjurk
Lees ook:Vlaamse Bratislava-genomineerden
Lees ook:Nominaties Andersen Award bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>