Bijzonder prentenboek! Spookjes – Elenio Pico

De nacht is nooit meer hetzelfde.

De kracht van dit wonderlijk mooie prentenboek ligt in de eenvoud. Witte spookjes komen tot leven in de donkere nacht en dansen in het licht van de maan. Als je goed oplet zie je hun geheim. Maar pas als ze uitgezwierd en -gezwaaid zijn. Je ziet pas echt wat er tevoorschijn komt als ze eindelijk slapen…
 
Elenio Pico speelt in Spookjes op een beeldschone manier met donker en licht en met lijnen en vormen. Hij leert je de wereld om je heen zien zoals je dat misschien nog nooit gedaan hebt. Hij leert je denken over de nacht zoals je die niet eerder zag.
 
Spookjes is een adembenemend prentenboek dat de fantasie van kinderen op een grappige manier prikkelt. Pico’s manier van kijken ligt heel dicht bij kinderen. Ze zullen dan ook vaak naar Spookjes vragen.
 

Titel: Spookjes
Maker: Elenio Pico
Uitgeverij: Nieuw Amsterdam
vanaf ongeveer vier a vijf jaar

Waar koop jij meestal kinderboeken?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...
 

Lees ook:De zoektocht van Pico
Lees ook:Midden in de nacht, in mijn tuin… – Séverin Millet
Lees ook:Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht – Harmen van Straaten
Lees ook:De nacht – Hector Dexet
Lees ook:Woezel & Pip – Spookjes (XL)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>