Woezel & Pip – Spookjes (XL)

Een goede Kinderboekenweektip voor de allerkleinsten is Spookjes van Woezel en Pip, dat nu opnieuw is uitgebracht in extra groot formaat en met de titel in folie. En het is natuurlijk ook een leuk cadeau voor Halloween (31 oktober)!

Het is herfst in de Tovertuin. Woezel en Pip geven een spookfeest en al hun vriendjes mogen komen. Samen willen ze Tante Perenboom en de Wijze Varen eens flink laten schrikken. Wat een spannend feest! Spoken bestaan niet, of toch…? ”Boe!’

Titel: Woezel & Pip – Spookjes (XL)
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873134
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Woezel & Pip – Op zoek naar de sloddervos!
Lees ook:Woezel & Pip – Koekboek
Lees ook:Woezel & Pip – Uitdeelboekjes
Lees ook:Woezel & Pip – Sneeuwpret
Lees ook:Woezel & Pip – Kerst in de Tovertuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>