Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht – Harmen van Straaten

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2017 heeft Harmen van Straaten een griezelig goed boek voor peuters en kleuters gemaakt: Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht. Het is verrassend en nieuw: een zoek-de-verborgen-illustratiesboek.

Het is bedtijd, maar Martijn Frankenstijn gaat nog lang niet slapen. Hij gaat op spokenjacht! Van de kelder tot de tuin, en van de wc tot onder zijn bed – pas als hij alle spookjes in huis heeft gevonden, kan hij slapen. Help jij hem ze allemaal te vinden?

Zo werkt het: 1) Doe het licht in je kamer uit. 2) Zet je zaklamp of lichtje van je smartphone aan. 3) Open het boek. 4) Houd je zaklamp of smartphone achter de pagina om de verborgen spookjes te zien.

Met dit originele boek kunnen kinderen de spoken onder hun eigen bed verjagen! Het boek bevat korte teksten om voor te lezen en is tegelijkertijd een telboek, want kinderen kunnen alle spookjes in dit boek tellen.

Titel: Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht
Auteur: Harmen van Straaten
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024577514
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Bor ziet spoken – Harmen van Straaten
Lees ook:Het Gouden Boek van Harmen van Straaten
Lees ook:Tip van de week: Het grote Sinterklaas versjes en verhalen boek
Lees ook:Het grote griezelboek – Harmen van Straaten
Lees ook:De Goudse kaarsjes (Gouden Boekje) – Harmen van Straaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>