Dikkie Dik, tel je mee? – Jet Boeke

Met Dikkie Dik, tel je mee? kunnen peuters op speelse wijze leren tellen met Dikkie Dik. Bij het boekje met een gloednieuwe uitvoering zit een leuk en leerzaam telspelletje. Tel je mee met Dikkie Dik?

In het boekje Dikkie Dik, tel je mee? staat een leuk aftelversje dat op een originele manier terugtelt van 10 tot 1. Het boekje is gemaakt van stevig karton en vandaar dat het dus goed bestand is tegen grijpgrage handjes.

Het boek wordt geleverd met een leuk telspelletje: een simpele memory waarbij je de numerieke cijfers bij het aantal afgebeelde plaatjes moet zoeken. Bij vijf muizen hoort bijvoorbeeld het cijfer 5. De ideale manier om cijfers te leren!

Titel: Dikkie Dik, tel je mee?
Auteur: Jet Boeke
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025762230
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Dikkie Dik Rammelboekje – Jet Boeke
Lees ook:Tellen met Winnie de Poeh van A.A. Milne
Lees ook:Dikkie Dik gaat in bad – Jet Boeke
Lees ook:Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik + dvd – Jet Boeke
Lees ook:Voelboekjes: Kleuren, Woorden, Vormen en Cijfers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>