Verkleedwedstrijd Kinderboek&Filmfestival

Op donderdag 19 februari is de openingsavond van het Kinderboek&Filmfestival in Filmtheater de Uitkijk in Amsterdam. Met nieuwe en oude verfilmde kinderboeken, spelletjes, een filmquiz, verkleedwedstrijd, verhalenwedstrijd, tekenwedstrijd, boekenruilmiddag, voorlezen en nog veel meer. Voor informatie, aanvangstijden en reserveren kun je kijken op de website van Filmtheater de Uitkijk (http://www.uitkijk.nl/).

De maanprinses en het geheim van het witte paard
Op donderdag 19 februari opent de film De maanprinses en het geheim van het witte paard het Kinderboek&Filmfestival. Doe mee met de verkleedwedstrijd (voor kinderen van 6 tot 12 jaar) en win kaartjes voor de feestelijke première! De maanprinses en het geheim van het witte paard gaat over Maria die in het geheimzinnige kasteel van haar oom moet wonen. Daar ontdekt ze dat er een vloek rust op de familie… en alleen een maanprinses kan daar een einde aan maken. Is Maria de uitverkorene?

Wat moet je doen?
Maak een foto van jezelf in je mooiste prinsen- of prinsessenkleding en e-mail die vóór 12 februari 2009 naar Amsterdam Wereldboekenstad ([email protected]). Vergeet niet je telefoonnummer erbij te schrijven! Uiterlijk 13 februari hoor je of je bij de winnaars hoort. (Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).

Wat kun je winnen?
Eerste prijs: op een wit paard rijd je als een prins of prinses over de rode loper. Samen met een vriendje (of je vader of moeder) ben je eregast bij de film De maanprinses en het geheim van het witte paard bij de feestelijke première op 19 februari. Winnaars van de tweede prijs mogen naar de film met een verrassingsarrangement, winnaars van de derde prijs winnen een kaartje voor de première.

Lees ook:Trailer: Maanprinses en het geheim van het witte paard
Lees ook:Iep! Acteurs boycotten wereldpremière
Lees ook:Iep! goud in tien dagen
Lees ook:Oorlogswinter beste Europese jeugdfilm
Lees ook:Iep! geselecteerd voor Berlinale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>