Floor is smoor – Marjon Hoffman

In de serie over het meisje Floor van Marjon Hoffman kan natuurlijk geen boekje ontbreken over de liefde en Valentijnsdag. Vandaar dat Hoffman het boek Floor is smoor heeft uitgebracht met een speciaal aaibaar omslag.

Veertien kersverse regels van Floor! Natuurlijk is het weer een grappig boek over Floor, want Marjon Hoffman staat bekend om haar humor. In dit boek is Floor smoorverliefd op een jongen. Ze weet alleen niet eens hoe hij heet. En met Valentijnsdag gooien Floor en haar beste vriendin Margreet bij alle jongens een kaart in de bus. Ze zijn alleen één dingetje vergeten…

Floor is smoor is het zesde deel in de serie over Floor. Floor vertelt daarin telkens in de ik-vorm over haar belevenissen bij haar thuis en met haar beste vriendin Margreet. Er staan dan ook typische dingen voor meisjes in. Boven elk van de veertien hoofdstukken staat een papiertje met daarop – in handschrift – een wijsheid van Floor. Inmiddels zijn er alweer 150.000 Floor boeken verkocht.

Regel 1: Als je verliefd bent, moet je dat nooit aan je beste vriendin vertellen!

Georgien Overwater heeft de grappige zwart-witte pentekeningen gemaakt. Deze brengen de verhalen meteen tot leven! Het is niet zo dat het hele boekje alleen maar over verliefdheid gaat, maar jongens spelen er wel een prominente rol in.

Titel: Floor is smoor
Auteur: Marjon Hoffman
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021674261
Voor kinderen tussen de 7 en 9 jaar.

Lees ook:Floor denkt door! – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor trekt door! – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor regelt door – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor, goed geregeld! – Marjon Hoffman
Lees ook:Helemaal Floor! – Marjon Hoffman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>