Floor regelt door – Marjon Hoffman

Regel 1: Als je een proefwerk hebt en je kan het niet in je hoofd krijgen, moet je altijd een spiekbriefje maken! Want 50 landen uit je hoofd leren, daar begint Floor natuurlijk niet aan… Zo heeft ze voor van alles en nog wat een regel verzonnen.

Als je ouders je een saai huisdier geven, moeten ze niet gaan piepen als je het af en toe vergeet te voeren. En als je een hele leuke nieuwe vriendin voor je moeder gaat uitzoeken, moet je goed opletten wie je kiest…

In Floor regelt door bevinden zich twee boeken over Floor van Marjon Hoffman in één dikke bundel! Het gaat om de delen Floor schrijft (straf)regels en Floor is voor! Volgend jaar zal er ook een serie op tv verschijnen over Floor.

Titel: Floor regelt door
Auteur: Marjon Hoffman
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021678009
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Helemaal Floor! – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor regelt een feestje – Manon Hoffman
Lees ook:Floor, goed geregeld! – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor denkt door! – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor is smoor – Marjon Hoffman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>