Floor trekt door! – Marjon Hoffman

Regel 1: Als je een wereldreiziger wilt worden, moet je daar altijd eerst heel erg goed over nadenken! Nee, van Floors gekke regels krijg je nooit genoeg… En nu is er weer een nieuw boek in deze grappige reeks van schrijfster Marjon Hoffman: Floor trekt door!

Wanneer Floor haar vader enthousiast hoort vertellen over een wereldreiziger, besluit ze zelf ook een trektocht te gaan maken. Maar eenmaal op weg komt Floor er al snel achter dat het helemaal niet zo makkelijk was als ze dacht…

En dat onbeduidende problemen soms heel groot kunnen worden, ontdekt Floor als ze van haar kauwgompje af wil, maar nergens in het warenhuis een prullenbak ziet. Dan ziet haar vriendin Margreet een verlaten koffiekopje staan…

Titel: Floor trekt door!
Auteur: Marjon Hoffman
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021676135
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Helemaal Floor! – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor, goed geregeld! – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor regelt door – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor denkt door! – Marjon Hoffman
Lees ook:Floor is smoor – Marjon Hoffman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>