Reboot (Reboot 1) – Amy Tintera

Reboot5 jaar geleden, stierf ik. 178 Minuten later, werd ik wakker. Reboot is het eerste deel in een nieuwe, adembenemende en futuristische actieserie van Amy Tintera.

De zeventienjarige Wren Connolly werd vijf jaar geleden neergeschoten. Na 178 minuten kwam ze weer tot leven – als Reboot. Reboots zijn ongekend sterk, snel en onkwetsbaar, maar hoe langer ze dood zijn geweest hoe minder menselijk ze terugkeren.

Wren is met haar 178 minuten de dodelijkste Reboot die er is. Callum Tweeëntwintig daarentegen is nog praktisch menselijk. Wren moet hem opleiden tot soldaat, maar Callum is langzaam, stelt te veel vragen en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht.

De training verloopt moeizaam, maar Callum maakt iets in haar los. Als ze in zijn buurt is, voelt ze zich menselijker dan ooit. Wren heeft nog nooit een bevel genegeerd, maar wanneer ze het bevel krijgt om Callum te elimineren besluit ze alles op alles te zetten om hem te redden.

Titel: Reboot
Serie en deel: Reboot 1
Auteur: Amy Tintera
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000350223
Voor Young Adults.

Lees ook:Rebel (Reboot 2) – Amy Tintera
Lees ook:Complot 365. April
Lees ook:300 Minuten – Jack Heath
Lees ook:De geheime steen
Lees ook:Verleiding (De Royals 1) – Erin Watt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>