Rebel (Reboot 2) – Amy Tintera

‘Ze lieten me sterven. Ik wil niet nog een keer doodgaan.’ Rebel van Amy Tintera is het explosieve en razendspannende tweede deel in de Reboot-serie!

Wren en Callum zijn ontsnapt en hopen in het noorden een vrij bestaan te kunnen opbouwen. Maar als ze aankomen in het Rebootreservaat, is dat niet helemaal wat ze ervan verwacht hadden. De bloeddorstige beheerder van het reservaat, Micah Honderddrieënzestig, wil een allesverwoestende oorlog beginnen tegen de mensen.

En terwijl Wrens instincten haar vertellen dat ze de wildernis in moet vluchten en het slagveld ver achter zich moet laten, weigert Callum zijn menselijke familie te laten vermoorden. Als Micah het ultieme verraad pleegt, wordt de keuze voor hen gemaakt. Maar Micah heeft ook één fatale beslissing gemaakt: hij heeft Wren en Callum zwaar onderschat.

Titel: Rebel
Serie en deel: Reboot 2
Auteur: Amy Tintera
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000350247
Voor Young Adults.

Lees ook:Reboot (Reboot 1) – Amy Tintera
Lees ook:Complot 365. April
Lees ook:De wildernis – Hannah Pang
Lees ook:Rebel (Talon Saga 2) – Julie Kagawa
Lees ook:Rebel (De 100 4) – Kass Morgan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>