Heartbreak hotel door IzzyLove – Manon Sikkel

Heartbreak hotel door IzzyLove@moonuitgevers. Ik zou zo graag weer jong zijn en alle liefdesperikelen van Izzy Love voor de eerste keer lezen!! Zo fijn voor alle tieners dat Manon Sikkel zo lekker doorschrijft. Deel zes alweer.

Tristan (Isa’s allereerste vriendje) is tijdelijk terug in Nederland en logeert bij zijn oom en tante in Heartbreak Hotel. Een plek waar niemand graag wil zijn want alle gasten die er logeren hebben liefdesverdriet. Bahalve Isa dan. Ze is in het hotel uitgenodigd door Tristan. En tussen al die huilende mensen, wordt ze weer helemaal verliefd op Tristan Groen. Net zo verliefd als toen. Er zijn alleen een paar problemen. Bijvoorbeeld dat Isa op het punt staat naar de andere kant van de wereld te verhuizen. En, klein probleempje, Tristan lijkt wel erg geïnteresseerd in iemand anders.

Niet denken, praten!
Izzy, of Isa of Isabella, mag allemaal, leert dat problemen er vaak opeens niet meer zijn als je erover praat. Dat geldt voor thuis met haar ouders, maar ook bij Tristan. Gedachtenlezen kan niemand. En het wordt ook nog maar weer eens benadrukt hoe anders jongens en meisjes denken, doen, zeggen en zijn.

Heerlijke serie
Als je nog niks van Izzy Love hebt gelezen, je mag best met dit deel beginnen. Je leert haar zo kennen en binnen een paar bladzijdes vind je haar al leuk en wil je meer over haar te weten komen. Dus de kans is heel groot, dat je na Heartbreak hotel dan ook de andere zes delen wilt lezen. Gewoon doen!

moon uitgevers logoTitel: Heartbreak hotel door IzzyLove
Auteur: Manon Sikkel
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048817177
Vanaf ongeveer tien jaar

 

Lees ook:Is liefde besmettelijk? door IzzyLove – Manon Sikkel
Lees ook:Shortlist Nederlandse Kinderjury 2014 bekend
Lees ook:Onzichtbare Izzy – Louise Gray
Lees ook:Geheim agent oma – Manon Sikkel
Lees ook:Is liefde besmettelijk? door IzzyLove – Manon Sikkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>