Geheim agent oma – Manon Sikkel

Oma’s saai? Niet in een boek van Manon Sikkel! Geheim agent oma is het hilarische nieuwe boek van drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel, auteur van IzzyLove, Elvis Watt en Slimpie Dimpie Wonderkind.

Max heeft twee oma’s. Eén oma is dol op haken en puzzels maken. De andere oma is geheim agent. Op vrijdag gaat Max altijd naar zijn puzzeloma en kijken ze de hele middag tv. Maar op een dag is puzzeloma ziek en komt zijn andere oma hem ophalen.

Ze draagt een tijgerpak met zonnebril en rijdt in een supersnelle auto. Ze heeft een afspraak met een spion uit China. En ze moet zorgen dat niemand een bom legt onder het paleis op de Dam… Een boek met veel humor, om zelf te lezen als je 7 jaar of ouder bent. Met vrolijke illustraties van Katrien Holland.

Titel: Geheim agent oma
Auteur: Manon Sikkel
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024574865
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:De niet zo enge buurman – Manon Sikkel
Lees ook:Manon Sikkel wint de Hotze de Roosprijs
Lees ook:Manon Sikkel
Lees ook:Monster nummer 10 – Manon Sikkel
Lees ook:De geheime gang – Manon Sikkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>