Klassieker: Het reuzenradmysterie – Siobhan Dowd

Het reuzenradmysterie van Siobhan Dowd is opnieuw uitgebracht in een mooie gebonden uitvoering voor slechts € 12,50. Het boek bevat een spannend en ontroerend verhaal met een autistische hoofdpersoon en werd bekroond met een Vlag en Wimpel.

Londen, maandag 24 mei, 11. 32 uur. Ted en Kat zien hun neef Salim in een cabine van het London Eye stappen, het grootste reuzenrad ter wereld. Londen, maandag 24 mei, 12.02 uur. De cabine staat weer op de grond en de deuren gaan open. Alle mensen stappen uit, maar waar is Salim?

Wanneer hij op mysterieuze wijze verdwenen is uit de gesloten cabine van het reuzenrad, is iedereen over zijn toeren. Is hij spontaan ontbrand? (Teds theorie.) Is hij ontvoerd? (Tante Glorias theorie.) Is hij nog wel in leven? (De onuitgesproken angst van de familie.)

Zelfs de politie is verbijsterd. Ted en Kat zetten hun broer-zusgeruzie opzij. Ze volgen een spoor door Londen in een wanhopige poging hun neef te vinden. Maar de tijd staat niet stil.

Titel: Het reuzenradmysterie
Auteur: Siobhan Dowd
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000358977
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Het reuzenradmysterie
Lees ook:Het museummysterie – Robin Stevens
Lees ook:Auteur Siobhan Dowd
Lees ook:Deadline
Lees ook:Longlist Guardian Children´s Fiction

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>