Het verhaaltjesboek van Babybeer – David McPhail

Het verhaaltjesboek van BabybeerHet verhaaltjesboek van Babybeer van David McPhail bevat verukkelijke voorleesverhalen over een beminnelijk beertje. Wie Het verhaaltjesboek van Babybeer oppakt, krijgt het gevoel zijn lievelingsboek van vroeger weer in handen te hebben.

David McPhail heeft met Babybeer een klassieke voorleesfiguur geschapen. Zijn tekeningen vertederen en zullen ervoor zorgen dat zelfs de allerkleinsten dit boek steeds weer tevoorschijn halen om avonturen te beleven met Babybeer.

Babybeer vindt in ieder verhaaltje iets nieuws. Een laars bijvoorbeeld, die hij uit het water heeft gevist. Hoe moet hij de eigenaar daarvan opsporen? Babybeer vindt ook een prachtige bloem die hij naar Mamabeer wil brengen, maar hoe doe je dat zonder hem te plukken?

Er is een babyvogeltje uit het nest gevallen. Gelukkig vindt Babybeer hem voordat de havik hem te pakken krijgt. Maar hoe moet hij terug naar zijn nest? En het allermooiste vindt Babybeer in het laatste verhaal: een vriendje.

Titel: Het verhaaltjesboek van Babybeer
Auteur: David McPhail
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047709671
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Pa en Julia – David Ezra Stein
Lees ook:Vlammenwerper (De Wrekers 2) – Brandon Sanderson
Lees ook:Avonturen van Sjef en zijn opa (Opilopi 2) – Clinty Thuijls
Lees ook:Leesfragment: Zwaar verliefd
Lees ook:Mijn broer is een superheld – David Solomons

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>