3 in 1 Zomeromnibus – Mariëtte Middelbeek

3 jeugdthrillers in één… Dat is de Zomeromnibus van Mariëtte Middelbeek met haar topthrillers Strandwacht, Ooggetuige en Boyzzz.

In Strandwacht zijn de tweeling Anne en Emma met hun ouders op vakantie op een Zuid-Franse camping. Ze sluiten zich aan bij het animatieteam en doen mee met allerlei leuke activiteiten. Als ze Simone, een van de begeleiders, willen verrassen met een blind date, lijkt dat een perfect idee. Maar op de avond van de date gaat er iets gruwelijk mis…

In Ooggetuige zijn Iris, Maaike, Becky en Floor al jarenlang vriendinnen. Alle vier hebben ze een eigen pony, en ze zien elkaar vooral op de manege. In de herfstvakantie gaan de meiden op ponykamp naar Terschelling. Ze maken buitenritten over het strand, kletsen veel en hebben vooral veel lol. Tot op een ochtend een van de vier spoorloos is verdwenen…

In Boyzzz heeft Suzanne – Suuz op internet – een eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe het gaat met haar pogingen om Mr. L. te veroveren. Haar volgers, inmiddels zo’n duizend, leven met haar mee en geven haar tips. Maar dan post ene Girlie100 gemene berichten over Suuz. En niet veel later wordt Suuz zelfs bedreigd…

Titel: 3 in 1 Zomeromnibus
Auteur: Mariëtte Middelbeek
Uitgeverij: Marmer
ISBN: 9789460683695
Voor jongeren vanaf 11 jaar.

Lees ook:Selfie – Mariëtte Middelbeek
Lees ook:Vind goedkoopste exemplaar met kinderboeken.blog.nl
Lees ook:Villa Willemina – Mariëtte Ciggaar
Lees ook:Nieuwe header kinderboeken blog
Lees ook:Echte helden zwijgen niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>