Vermist (Eilandgeheimen 2) – Gerard van Gemert

Vermist is het zenuwslopende tweede deel uit de jeugdthrillerserie Eilandgeheimen van Gerard van Gemert. Lezers worden steeds op het verkeerde been gezet. Of toch niet? Voor onderzoekers vanaf 12 jaar.

Tobias wordt wakker in het ziekenhuis. Hij heeft wonder boven wonder het auto-ongeluk overleefd waarbij zijn ouders om het leven zijn gekomen. Langzaam keren de beelden terug: Tobias herinnert zich dat ze onderweg waren naar de dierentuin en dat zijn kleine zusje Julia in het kinderstoeltje zat. ‘Dat kan niet, Tobias,’ zegt zijn grootvader dan. ‘Je hebt geen zusje, je bent enig kind.’

Dit is pas het begin van een hele reeks raadsels waarvoor Tobias zich geplaatst ziet. Is hij eigenlijk wel wie hij denkt dat hij is? Of is hij gek aan het worden? Wie kan hij nog vertrouwen? Gelukkig is er Valerie, die hij kent van de basisschool en die zijn steun en toeverlaat wordt in deze zeer verwarrende tijden.

Titel: Vermist
Serie en deel: Eilandgeheimen 2
Auteur: Gerard van Gemert
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044828634
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Verdacht (Eilandgeheimen 3) – Gerard van Gemert
Lees ook:Verlamd (Eilandgeheimen 1) – Gerard van Gemert
Lees ook:Straffe corners (De Voetbalhockeyers 2) – Gerard van Gemert
Lees ook:Doorbraak (De Voetbalgoden 15) – Gerard van Gemert
Lees ook:De witte stip – Gerard van Gemert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>