Verlamd (Eilandgeheimen 1) – Gerard van Gemert

Verlamd is het bloedstollende eerste deel uit de nieuwe jeugdthrillerserie Eilandgeheimen, waarin je steeds op het verkeerde been wordt gezet. Of toch niet?

Jespers vader is politieagent. Jaren geleden heeft hij twee roofovervallers achter de tralies gekregen. Jesper ontdekt dat er een derde crimineel bij de zaak betrokken was. En dat die wraak wil nemen op zijn vader door Jesper of zijn broer of zus iets aan te doen.

De mysterieuze misdadiger lijkt regelmatig in hun buurt op te duiken, maar niemand weet precies wie hij is. Jesper besluit het heft in eigen handen te nemen en zelf de dader te ontmaskeren.

“Kun je de waarheid achterhalen en logisch blijven nadenken, als het gevaar constant in je nek ademt? Dat onderzoek ik in dit nieuwe boek, samen met Jesper. Tijdens het schrijven schrok ik vaak zélf van wat we wisten te ontdekken…” – Gerard van Gemert

Titel: Verlamd
Serie en deel: Eilandgeheimen 1
Auteur: Gerard van Gemert
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044826975
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Verdacht (Eilandgeheimen 3) – Gerard van Gemert
Lees ook:Vermist (Eilandgeheimen 2) – Gerard van Gemert
Lees ook:Doorbraak (De Voetbalgoden 15) – Gerard van Gemert
Lees ook:Straffe corners (De Voetbalhockeyers 2) – Gerard van Gemert
Lees ook:Uitgespeeld – Gerard van Gemert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>