Moord op school – Rom Molemaker

Voor de YA! Boekenweek, ook wel de Literatour genoemd, wordt er weer een nieuwe bloedspannende thriller uitgebracht van Rom Molemaker over de ijzige kou van de dood. Het is alweer het dertigste boek voor de schrijver uit Utrecht.

In Moord op school weet Jorick dat hij nooit had moeten gaan kijken op de plaats delict. Stom van hem. Maar iedereen was in paniek, niemand dacht na. Een moord op school, dat geloof je toch niet?

Nog nooit had hij de kou van de dood van zo dichtbij gevoeld. De nietsziende ogen van de dode zullen hem voor altijd achtervolgen. Maar de straf voor zijn onbezonnen actie blijkt vele malen groter…

“Dit boek riep zoveel bij mij op dat ik Rom verzocht of ik met deze versie al aan de slag mocht met mijn leerlingen,” aldus Caroline Wisse-Weldam, leespleincolumnist en leraar Nederlands op het vmbo t/l en algemeen taalcoördinator op het St-Gregorius College in Utrecht.

Titel: Moord op school
Auteur: Rom Molemaker
Uitgeverij: Holland B.V.
ISBN: 9789025112875
Voor jongeren tussen de 13 en 15 jaar.

Lees ook:Een dodelijk kaartspel – Rom Molemaker
Lees ook:Op de rug van de duivel
Lees ook:Uit de schaduw – Rom Molemaker
Lees ook:Nominaties Prijs van de Jonge Jury & Gouden Lijst 2016 bekend
Lees ook:Vakantielezen verbetert leesvaardigheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>