Sanne waagt de sprong (Sanne 6) – Paula van Manen

Sanne waagt de sprong is het los te lezen zesde deel in de serie Sanne van Paula van Manen met omslagillustraties van Andrea Kruis. Fantastisch voor echte turnfans, maar de thema’s zijn voor alle jonge meiden heel herkenbaar!

Topturnen en het wonen bij een gastgezin vallen Sanne zwaar. In de kerstvakantie besluit ze ermee te stoppen en haar vertrouwde leven thuis weer op te pakken. Haar vriendinnen uit groep acht zijn dolblij haar weer te zien. Alleen haar vriendje Milan gedraagt zich vreemd sinds ze terug is…

Nu Sanne niet meer elke dag hoeft te trainen, begint ze aan een opleiding tot hulptrainer. Ook oefent ze voor een optreden tijdens de bruiloft van haar turnjuf en werkt ze samen met haar klasgenoten aan de eindmusical. Maar de groep krijgt de ene na de andere tegenslag te verwerken. Zal de musical op tijd klaar zijn? En komt het ooit nog goed met Milan?

Titel: Sanne waagt de sprong
Serie en deel: Sanne 6
Auteur: Paula van Manen
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048314911
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Sanne op de ski’s (Sanne 7) – Paula van Manen
Lees ook:Sanne in de selectie (Sanne 5) – Paula van Manen
Lees ook:Sanne @ Sanne en haar band – Evelien van Dort
Lees ook:Sanne @ Sanne op tournee – Evelien van Dort
Lees ook:Sanne @ Sanne – Evelien van Dort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>