Sanne in de selectie (Sanne 5) – Paula van Manen

De serie Sanne van Paula van Manen bestaat uit los te lezen boeken. Sanne in de selectie is alweer het vijfde deel en fantastisch voor echte turnfans, maar de thema’s zijn voor alle jonge meiden heel herkenbaar! De omslagillustraties voor de Sanneboekjes zijn van de hand van Andrea Kruis.

Het nieuwe schooljaar wordt spannend! Vanaf nu woont Sanne doordeweeks in een gastgezin om met de selectiegroep van meneer Verkerk te kunnen trainen. Haar gastouders zijn gelukkig erg aardig en Sanne traint zo veel, dat ze in het begin helemaal geen tijd heeft om aan thuis te denken.

De nieuwe trainer, andere meisjes en een nieuwe school houden haar bezig. Maar hoe langer Sanne van huis is, hoe meer ze haar ouders, haar vriendinnen en haar vriend Milan gaat missen. Wanneer ze ruzie krijgt met de dochter van haar gastouders, pakt Sanne haar koffers…

Titel: Sanne in de selectie
Serie en deel: Sanne 5
Auteur: Paula van Manen
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048314904
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Sanne op de ski’s (Sanne 7) – Paula van Manen
Lees ook:Sanne waagt de sprong (Sanne 6) – Paula van Manen
Lees ook:Sanne @ Sanne en haar band – Evelien van Dort
Lees ook:Sanne @ Sanne op tournee – Evelien van Dort
Lees ook:Sanne @ Sanne – Evelien van Dort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>