Niemands meisje – Lydia Rood

Ik krijg altijd de schuld. Omdat ik schreeuw, kwaad word, met dingen ga smijten, wegloop. Alsof het daarmee begint. Alsof ik dat zomaar doe, voor mijn lol of zo.

Dat slaat toch nergens op? Ik word er gek van. Maar niemand vraagt aan mij waarom ik schreeuw. Hoe het gekomen is. Goed. Dan vraag ik het. Hoe is het gekomen? Heb je een maandje? Ja hoor. Als het moet.

Liesbeth is opgenomen. Waarom? Wat is er met haar aan de hand? En wat is er gebeurd op Valentijnsdag? Uit Liesbeths verhaal rijst een kwetsbaar meisje op. Een meisje dat opgroeit in een bijzonder gezin. Een meisje dat meer ziet en begrijpt dan de mensen om haar heen. Een meisje dat eigenlijk maar één ding wil: iemand die luistert.

Titel: Niemands meisje
Auteur: Lydia Rood
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873936
Voor Young Adults.

Lees ook:Waarom zijn er zoveel blote mensen in de kunst? – Susie Hodge
Lees ook:De een na laatste dood van het meisje Capone – Isabel Hoving
Lees ook:Een heel bijzonder meisje – Anna van Praag
Lees ook:Rosita ontdekt dat ze geadopteerd is
Lees ook:Evermore – de onsterfelijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>