Een Frozen hart – Elizabeth Rudnick

Een Frozen Hart van Elizabeth Rudnick is een heerlijk romantisch fictief boek voor Disney-fans dit is gebaseerd op het beroemde verhaal Frozen, dat ontzettend populair is bij kinderen én volwassenen.

Vanuit wisselend perspectief wordt het verhaal van Anna en Hans verteld. Duik dieper in het hoofd van de twee bekende hoofdrolspelers, krijg nieuwe inzichten bij deze moderne klassieker en je zal de film weer bekijken met andere ogen!

Anna heeft het grootste deel van haar jeugd afgezonderd van de wereld in stilte doorgebracht. Haar ouders zijn omgekomen bij een ongeluk en haar zus Elsa – de enige persoon die haar een greintje liefde had kunnen – tonen is koud en afstandelijk.

Wanneer de knappe prins Hans naar de stad komt voor de kroning van Elsa valt Anna meteen als een blok voor hem. Maar Hans heeft weinig goeds in de zin. Wanneer het oppervlakkige laagje van vriendelijkheid wegsmelt, vindt Anna eindelijk de liefde waar ze altijd bij haar zus naar op zoek was geweest.

Titel: Een Frozen hart
Auteur: Elizabeth Rudnick
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000347964
Voor Young Adults.

Lees ook:Het Gouden Frozen Voorleesboek
Lees ook:Disney’s Frozen (Gouden Boekje)
Lees ook:Frozen Fever – Walt Disney Records
Lees ook:Frozen: De reis – Suzanne Francis
Lees ook:Olafs perfecte dag (Luxe Gouden Boekje) – Jessica Julius

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>