Frozen Fever – Walt Disney Records

Frozen Fever is een nieuw lees- en luisterboek van Walt Disney Records. Op de cd staat het verhaal met muziek en stemmen uit deze korte film. In je boek kun je meelezen. Als je een geluidje hoort weet je dat je de pagina moet omslaan.

Anna is jarig! En alle favoriete Frozen-personages zijn terug om haar een onvergetelijke dag te bezorgen. Elsa, Olaf, Kristoff en Sven doen hun best om voor Anna het mooiste verjaardagsfeest te organiseren dat zij zich maar kan wensen.

Titel: Frozen Fever
Auteur: Walt Disney Records
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047621003
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Het Gouden Frozen Voorleesboek
Lees ook:Disney’s Frozen (Gouden Boekje)
Lees ook:Frozen: De reis – Suzanne Francis
Lees ook:Olafs perfecte dag (Luxe Gouden Boekje) – Jessica Julius
Lees ook:Een Frozen hart – Elizabeth Rudnick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>