Dingen die we zeker weten – Jessi Kirby

Dingen die we zeker wetenIedere hartslag van hem bezorgt haar een steek van schuldgevoel… Dingen die we zeker weten van Jessi Kirby is een ontroerend verhaal over een onvergetelijke liefde.

Het lukt Quinn maar niet om de draad van haar leven weer op te pakken na de dood van haar vriendje, Trent. Het enige wat haar troost geeft, zijn de ontmoetingen met mensen die zijn gedoneerde organen hebben gekregen.

Maar uitgerekend de ontvanger van zijn hart blijft een mysterie. In het geheim gaat ze op zoek naar deze persoon en ontdekt dat hij Colton Thomas heet en negentien jaar oud is. Ze wil hem zien – één keer maar, houdt ze zich voor…

Jessi Kirby is een succesvol auteur van Young Adult-romans. Daarnaast is ze bibliothecaresse op een middelbare school. Met haar man en kinderen woont ze in Californië, waar ze als het even kan op het strand te vinden is.

Titel: Dingen die we zeker weten
Auteur: Jessi Kirby
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402701708
Voor Young Adults.

Lees ook:Lekker bezig (zeker weten!) (Tom Groot 10) – Liz Pichon
Lees ook:Hoe broedt een kip een ei uit?
Lees ook:Ontvoerd moet je gelezen hebben!
Lees ook:15 dingen die je niet met een oma moet doen – Margaret McAllister
Lees ook:Verboden terrein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>