Het kind van de Gruffalo (Geluidenboek) – Julia Donaldson

Het kind van de GruffaloIk hoor iets in het Donkere Bos… Het kind van de Gruffalo gaat op zoek naar de Grote Gevaarlijke Muis – mét geluid – in dit boek van Julia Donaldson en Axel Scheffler.

Natuurlijk ken je het verhaal al van het kind van de Gruffalo. Nieuwsgierig geworden door het verhaal van haar vader gaat ze op zoek naar die mythische muis die hem ooit vreselijk bang maakte.

Nu krijgt het verhaal een extra dimensie, want met interactieve knoppen kun je van het voorleesverhaal een compleet hoorspel maken. Ga met het Kind van de Gruffalo op stap in het besneeuwde donkere bos vol geluiden.

Luister hoe ze in een wilde winternacht op haar tenen door de sneeuw loopt, op zoek naar de Grote Boze Muis. Hoor Vos grommen, Slang slissen en de Gruffalo snurken in deze interactieve versie van het beroemde verhaal. Met tien fantastische geluiden!

Titel: Het kind van de Gruffalo
Auteur: Julia Donaldson
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047708339
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het Gruffalo toneelstuk – Julia Donaldson
Lees ook:Wie is er bang voor de Gruffalo? (Handpopboek) – Julia Donaldson
Lees ook:Het Grote Gruffalo Doeboek – Julia Donaldson
Lees ook:Het Gruffalo Natuurspeurboek – Julia Donaldson
Lees ook:Recensie: De Gruffalo – Julia Donaldson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>