Het Gruffalo toneelstuk – Julia Donaldson

Onlangs verscheen bij Uitgeverij Lemniscaat het boek Het Gruffallo toneelstuk van Julia Donaldson. Speel dus nu je favoriete verhaal over de Gruffalo thuis, op school of in het theater!

Wie wil er nu niet als Muis door het Donkere Bos lopen en oog in oog komen te staan met de Gruffalo? Nu kan dat! Julia Donaldson werkte haar meest geliefde boek om tot een toneelstuk waar jong en oud van kunnen genieten.

Het overbekende verhaal is in zijn rijmende een – voudige zinnen een ideaal stuk. In dit boek zijn met kleurige symbolen de teksten van de verschillende karakters aangegeven. Het is zelfs al leuk om met elkaar te zitten en de teksten door verschillende kinderen voor te laten lezen!

Net als in het boek zijn er vijf karakters – Vos, Uil, Slang, Muis en de Gruffalo – én een verteller. Maar ook grotere groepen kunnen met het boek aan de slag, want achterin zijn allerlei extra tips opgenomen: hoe je het stuk op kunt voeren, hoe je de karakters kunt schminken, wat je moet doen om aandacht voor je toneelstuk te krijgen… Een onmisbaar boek voor iedere school, elk theaterfeestje en alle Gruffaloliefhebbers!

Titel: Het Gruffalo toneelstuk
Auteur: Julia Donaldson
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047709381
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Het Grote Gruffalo Doeboek – Julia Donaldson
Lees ook:Het kind van de Gruffalo (Geluidenboek) – Julia Donaldson
Lees ook:Wie is er bang voor de Gruffalo? (Handpopboek) – Julia Donaldson
Lees ook:Het Eikenbosverhalen stickerdoeboek – Julia Donaldson
Lees ook:Detectivehond – Julia Donaldson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>